Zoeken in deze blog

maandag 16 januari 2012

Start van een belangrijk jaar…

Woensdag 11 januari is Team 1 gestart aan 2012, het jaar waarin wij daadwerkelijk aan de slag gaan!
Die dag hadden wij twee gasten in ons midden. Namelijk Tjeu Seeverens (in de ochtend) en Jan Meens (in de middag). Tjeu Seeverens heeft ons erg goed op gang geholpen bij het bedenken van een mooie passende naam en het inrichten van ons ‘droomlokaal’. Tjeu heeft daarvoor gebruik gemaakt een leuke en zinvolle workshop in het kader van creatief (om)denken.

Na zijn introductie hebben wij in groepen hele mooie ideeën bedacht betreffende de inrichting van ons ‘droomlokaal’. Met deze ideeën gaan wij op zoek naar een architect die dit tot werkelijkheid kan vormen.

Qua naam hebben wij een uitgebreide creatief-denk-sessie gedaan. Nadat wij de gemeenschappelijke deler hadden gevonden van onze groep, zijn wij gestart met een google- rondje. Snel bleek dat al heel wat mooie namen bezet waren. Desondanks hebben wij toch 2  of 3 namen gevonden waarmee wij naar het CvB toe willen.

Jan Meens heeft 's middags een verhelderend en open gesprek met ons gevoerd. Er is ons beloofd dat wij op zeer korte termijn duidelijkheid hebben over de startlocatie(s). Tevens gaf Jan aan dat er al heel wat goede kandidaten (uit het hele land) gesolliciteerd hebben op de functie van directeur ‘Beroepscollege’. Het streven is om deze directeur te laten starten na de voorjaarsvakantie. Verder hebben wij met Jan onze ideeën uitgewisseld. Wat van beide kanten zeer verhelderend werkte.

Deze week gaat Team 1 weer ‘on the road’. Wij gaan dan op bezoek bij het Geuzencollege in Vlaardingen.


Tenslotte willen wij jullie attenderen op bovenstaand geweldige filmpje. Dit filmpje laat zeer duidelijk het doel zien van het Beroepscollege.

Wij, Team 1, zien met een zeer positief gevoel 2012 tegemoet!

Ruud Aarts & Erik Krutzer

Geen opmerkingen:

Een reactie posten