Zoeken in deze blog

maandag 9 januari 2012

De laatste bijeenkomst van 2011

Tijdens de Praktijkonderwijsconferentie in december werd een van onze teamleden verrast door het levensverhaal van een man op leeftijd. Nieuwsgierig geworden? Volg dan de volgende link: http://www.fleursmelt.nl/anton%20philips.pdf

Vlak voor de kerstvakantie zijn de persoonlijke expertrapporten (Casebuilders) van de teamleden in groepjes van drie besproken. Diverse persoonlijkheidskenmerken en competenties zijn de revue gepasseerd.

Langzaam maar zeker beginnen nu, aan het einde van 2011, de contouren van het Beroepscollege zichtbaar te worden. Het tijdpad van de te volgen PR-strategie en de organisatie van het Beroepscollege, maar ook onderwerpen als waar moet een passieblok aan voldoen en welke inhoud geven we aan een dag op het Beroepscollege leveren discussies op, die leiden tot de afbakening van ons nieuwe vmbo-onderwijs.

We sluiten deze laatste blog van 2011 af met een citaat van onze man op leeftijd:
“Achteraf gezien zou het me heel wat waard zijn geweest als ik al op jonge leeftijd inzicht had gehad in mijn natuurlijke ‘motivatiepatroon’. Dat zou me heel wat vallen en opstaan bespaard hebben.”

Ook van onze kant de allerbeste wensen voor 2012!
Thijs Braad namens team 1.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten