Zoeken in deze blog

zaterdag 26 maart 2011

Naam aangepast: B.I.O. wordt V.I.B.

We hebben een behoorlijk aantal positieve reacties op deze nieuwe site gehad. Dank je wel allemaal. Ze vormen een inspiratiebron om elke week voor nieuw materiaal te zorgen.

Er was ook een verzoek bij, namelijk om de naam van de site te veranderen. De oorspronkelijke naam B.I.O. wordt namelijk op PPL en het Herlecollege veelvuldig, zo niet dagelijks gebruikt voor alle vormen van doelstellingen-, functionerings- en beoordelingsgesprekken. Uiteraard geven we gehoor aan dat verzoek.

Wim Horsch van het Bestuursbureau kwam met de nieuwe naam: V.I.B. Dat staat voor Vmbo In Beweging en dat is in Parkstad nog een eufemisme! V.I.B. past ook uitstekend bij T.O.P.!, de naam voor de nieuwsbrief van SVO|PL. Bovendien vindt Wim het de hoogste tijd worden dat de term Beroepscollege op korte termijn wordt vervangen door de nieuwe naam, anders is volgens hem de kans groot dat straks op de werkvloer velen niet kiezen voor die nieuwe naam, maar 'Beroepscollege' blijven gebruiken. Zit natuurlijk wat in, toch? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten