Zoeken in deze blog

donderdag 26 april 2012

Bijeenkomst 25 april

Deze woensdag startten wij ons gezamenlijk overleg met een terugkoppeling door Niko met alle ins en outs van de afgelopen week. Het bestuur heeft kenbaar gemaakt dat team 1 volgend jaar zal blijven bestaan en zal worden gefaciliteerd. De opdracht voor volgend schooljaar zal nog geformuleerd worden. Verder bespreken we samen de stand van zaken voor wat betreft de aanmeldingen op de verschillende locaties.

We krijgen de proefdruk van het Basisboek Beroepscollege te zien en we zijn erg gecharmeerd van inhoud en vormgeving. Op de Kick-off in juni zal dit boek gepresenteerd worden aan jullie allemaal. Ook ons gedigitaliseerd eindproduct wordt op deze Kick-off bijeenkomst gepresenteerd.
Een aantal van ons had vandaag weer een gesprek over de centrale intake. Dit keer met collega’s uit Maastricht over de wijze waarop zij dit verzorgen. De informatie uit dit gesprek en het gesprek van vorige week dienen als basis voor een brainstormsessie met geheel team 1 over centrale intake en daarmee direct in verband met ankerpunt 5: optimale zorgstructuurzorg. Wij zullen een middag in mei brainstormen over centrale intake, de zorgstructuur en een Beroepscollege-breed zorgteam.
We werken in de middag aan onze eindpresentatie/eindproduct  in afwachting van een eerste gesprek over de betrokkenheid van team 1 bij de gefocuste doorontwikkeling op de Campus. We hopen toch echt op woensdag 9 mei de eerste contacten te leggen.
Voor nu wensen wij jullie een hele fijne meivakantie,
Marianne Belleflame

Geen opmerkingen:

Een reactie posten