Zoeken in deze blog

woensdag 11 april 2012

Bijeenkomst 11 april

Vandaag missen we onze PPL-mensen Marian, Peter en Wiel omdat ze deelnemen aan hun jaarlijkse teamdag op PPL.
We feliciteren onze jarige Theo Wismans met zijn verjaardag. Alweer een mijlpaal in zijn jonge leven, Theo is vandaag 60 jaar geworden. PROFICIAT!!

Theo trakteerde eenieder op een heerlijk stukje vla en had tevens nog een andere verrassing in petto. Op zijn verjaardag vond hij het de moeite waard ons kennis te laten maken met enkele sfeerbeelden uit de gemeenschap van Taizé (Frankrijk). De volgende website spreekt voor zich:
Theo vertelt verder over de cursusdag Authentiek Spreken, tips bij spreken/presenteren in het openbaar vanuit jezelf. Deze cursus van Piet Hurkmans (http://www.theneeds.nl/) werd verzorgd door Piet Hurkmans. Hij geeft aan veel van deze workshop geleerd te hebben. Hij maakt iedereen deelgenoot van zijn ervaringen door de bij de cursus verstrekte 11 tips uit te delen.
Niko kijkt met ons naar de notulen van de bijeenkomst team 1 van 04-04-2012. Notulen worden vastgesteld.

We bespreken in het kort nog even het voorstel omtrent de centrale intake van alle VMBO-locaties inclusief de Praktijkschool. Deze zou met ingang van het schooljaar 2012-2013 van start moeten gaan. Een en ander wordt nog nader bestudeerd.

Verder kijkt team 1 naar haar concept inspiratieboek van alle geproduceerde/verzamelde stukken die zij graag met eenieder willen delen. We constateren dat we al ver op weg zijn en dat nu de puntjes op de i worden gezet. Dit concept zal later als boekwerk gepresenteerd worden tijdens een studiedag voor alle personeel in juni.

Na de grote pauze gaan we uiteen in groepjes om verder te werken aan het eindproduct van team 1.

Harry Lenoire

Geen opmerkingen:

Een reactie posten