Zoeken in deze blog

zondag 20 maart 2011

WELKOM!

Welkom op deze blog, dit nieuwe communicatiemiddel voor ons Beroepscollege In Ontwikkeling. Afgekort: B.I.O.


In een andere betekenis staat bio voor 'het leven betreffend'. En dus voor persoonlijke groei, verwondering, passie, samen onderweg, duurzaam leren, kansen krijgen en grijpen, talenten kunnen ontwikkelen, ondernemendheid. Je vindt deze waardevolle begrippen ook allemaal terug in het zo veel geprezen startdocument van het nieuwe beroepscollege. Daarom hebben we voor B.I.O. gekozen als naam voor deze blog.


Hier vindt u de komende tijd heel regelmatig nieuwe ontwikkelingen, video's en documenten over het Beroepscollege In Ontwikkeling. Als u bovenaan deze pagina de RSS-feed aanklikt, wordt u vanzelf op de hoogte gehouden van nieuwe blogpost.

Hans Sandtke is tot en met juni de projectleider van het Beroepscollege. Op ons verzoek stelt hij zich aan u voor:


"Ik werk al vele jaren als adviseur en interim schoolleider voornamelijk in het voortgezet onderwijs. Samenwerking tussen scholen (voor beroepsonderwijs) en het vinden van oplossingen in krimpregio’s zijn op dit moment mijn belangrijkste werkterreinen, samen met trajecten om de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren, vaak na een minder positief inspectierapport.
Het projectleiderschap van het Beroepscollege is een bijzonder inspirerende opdracht, omdat het in eerste instantie gaat om een inhoudelijke ontwikkeling en daardoor meer dan alleen het vinden van een organisatorische oplossing. 
De vele hartelijke contacten in Parkstad in de afgelopen jaren geven mij het vertrouwen dat er ook in dit traject ongetwijfeld heel plezierig kan worden samengewerkt. Ik verheug me erop!"



Wij hopen dat deze blog, net als al die andere communicatiemiddelen die we inzetten, ook een bijdrage levert aan een goede communicatie tussen de werkgroepen, het stafbureau en alle medewerkers van SVO|PL. Ons streven is dat een ieder die zich op welke manier dan ook betrokken voelt bij het nieuwe Beroepscollege een regelmatig bezoek aan B.I.O. een vanzelfsprekendheid gaat vinden!


Jan Meens, lid College van Bestuur
Tjeu Seeverens, beleidsadviseur communicatie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten