Zoeken in deze blog

dinsdag 6 september 2011

Team 1 van start!

Beste Collega’s,
Graag willen we jullie op de hoogte houden van onze werkzaamheden als Team 1 van het Beroepscollege. Zoals jullie in de T.O.P. van voor de zomervakantie hebben kunnen lezen bestaat ons team uit: Ruud Aarts, Karin Logister, Harrie Lenoire, Wiel Teunissen, Rob Riedl, Peter Vankan, Natascha Jacobs, Theo Wismans, Erik Krutzer, Thijs Braad en Marianne Belleflame. Wij gaan de komende 40 schoolweken aan de slag, onder leiding van Niko Zentveld,  om in schooljaar 2011-2012 op een goede manier te kunnen starten met het Beroepscollege.

Op woensdag 31 augustus hadden wij de eerste bijeenkomst waarin we als team compleet bij elkaar waren. Na een uitgebreide kennismaking (het is natuurlijk de bedoeling dat we een hecht team worden) , kregen we een rondleiding door leerlingen op de locatie Brandenberg, waar we te gast waren.

In de middag hebben we gebrainstormd over de rol van de maatjes. Elk lid van team 1 heeft 1 (sommige zelfs meerdere) maatjes uitgezocht om te dienen als ‘critical friend’, om proeftuintjes mee te bedenken etc.
Als ‘huiswerk’ gaan we bedenken  hoe we het Beroepscollege kunnen opsplitsen in werkbare deeltaken zoals; zorg, onderwijs, facilitering, oudercontacten, contacten MBO-bedrijfsleven etc. Zo kunnen we in groepjes aan de slag in duidelijke tijdsplanning.
Graag houden we jullie via deze weg op de hoogte. Heb je vragen, aarzel niet om ons aan te spreken en ze te stellen. Het Beroepscollege zijn wij allemaal samen…
Onze reis is begonnen….
Lao Tse: Een voettocht van duizend kilometer begint met één stap.
Theo Wismans & Marianne Belleflame

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten